Temakveld om mat – krav og regler
Utmarksavdelingen for Akershus og Østfold inviterer til temakveld 27. februar kl. 19.00 Sted: Bakker gjestegård (Bakkergaarden), Trøgstad
Temakveld om mat – krav og regler
- åpent nettverksmøte .
Mange vertskap ønsker mer informasjon om krav og regler for oppbevaring og servering av mat til gjester. Vi har derfor invitert mattilsynet til å orientere om regelverket rundt tema.
Tid/sted:mandag 27.februar kl.1900, Bakker gjestegård (Bakkergaarden), Trøgstad
Målgruppe: Vertskap som leier ut husvære og har selvhushold eller tenker servere et måltid mat. Bønder som vurderer starte matservering eller catering
Program:
1. Mattilsynet v/Ingrid Midbøe orienterer om myndighetenes krav:
- Oppbevaring av mat i hytta (kjøleskap, fryser)
- Hygiene i husværet (krav til oppvask etc.), oppvaskmaskin
- Matservering – kalde og varme måltider
- Når verten bestiller inn catering
- Vertskap som selv driver/tenker starte cateringvirksomhet
2. Vertskap på Bakkergaarden - Bente Haraldstad orienterer om sine erfaringer med matservering og praktiske løsninger
Vi ønsker oss mange spørsmål fra dere som er vertskap! Benytt denne anledningen til å få svar på det du lurer på.
Temakvelden er gratis for medlemmer i vertskapsnettverket vårt. Send gjerne denne eposten videre til andre som du tror kan være interessert. Inngang Kr.100,- for ikke-medlemmer. Påmelding innen fredag 24.februar for ikke-medlemmer til turid.rikheim@havass.skog.noeller tlf.91396637. Fakturering i etterkant.
Det blir servert kveldsmat. Velkommen! Med vennlig hilsen
Øystein Toverud Turid Rikheim
Utmarksavdelingen for Akershus og Østfold
Veibeskrivelse:
Bakkergaarden ligger ved RV115 mellom Skjønhaug og Askim Gården ligger på sørsida av vegen.