Temakveld om mat – krav og regler

- åpent nettverksmøte .

Mange vertskap ønsker mer informasjon om krav og regler for oppbevaring og servering av mat til gjester. Vi har derfor invitert mattilsynet til å orientere om regelverket rundt tema.

Tid/sted:mandag 27.februar kl.1900, Bakker gjestegård (Bakkergaarden), Trøgstad

Målgruppe: Vertskap som leier ut husvære og har selvhushold eller tenker servere et måltid mat. Bønder som vurderer starte matservering eller catering   

Program:

1. Mattilsynet v/Ingrid Midbøe orienterer om myndighetenes krav:

  • Oppbevaring av mat i hytta (kjøleskap, fryser)  
  • Hygiene i husværet (krav til oppvask etc.), oppvaskmaskin
  • Matservering – kalde og varme måltider
  • Når verten bestiller inn catering
  • Vertskap som selv driver/tenker starte cateringvirksomhet

 2. Vertskap på Bakkergaarden - Bente Haraldstad orienterer om sine erfaringer med matservering og praktiske løsninger

Vi ønsker oss mange spørsmål fra dere som er vertskap! Benytt denne anledningen til å få svar på det du lurer på.

Temakvelden er gratis for medlemmer i vertskapsnettverket vårt.  Send gjerne denne eposten videre til andre som du tror kan være interessert. Inngang Kr.100,- for ikke-medlemmer.  Påmelding innen fredag 24.februar for ikke-medlemmer til turid.rikheim@havass.skog.noeller tlf.91396637. Fakturering i etterkant.

Det blir servert kveldsmat.  Velkommen! Med vennlig hilsen

Øystein Toverud       Turid Rikheim

Utmarksavdelingen for Akershus og Østfold

www.utmarksavdelingen.no

            

Veibeskrivelse:

Bakkergaarden ligger ved RV115 mellom Skjønhaug og Askim  Gården ligger på sørsida av vegen.

Kart:  http://kart.gulesider.no/m/9bYkV