Slik ser grunnlovsvegen.no ut

Ideen om å skape en side som Grunnlovsvegen.no ble unnfanget for noen år tilbake av Eidsvoll Landbruksforening og Eidsvoll Historielag, men det var først etter det ble igangsatt samarbeid med Farmacon at fødselen kom i gang. Den 9. desember 2013 ble Foreningen Grunnlovsvegen formelt stiftet. Formålet med denne foreningen er å etablere et unikt samarbeid mellom kommersielle kulturnæringer, ikke-kommersielle kulturaktører, reiselivsaktører og lokalt næringsliv.

Videre ønsker vi å skape økt oppmerksomhet rundt Eidsvolls rike kultur- og reiselivstilbud og bidra til bruk av disse og øke aktiviteten. Vi vil også gjerne bidra til at den store satsingen rundt Eidsvoll 1814 og Grunnlovsjubileet gir positive synergier for både små og store næringsaktører i kommunen.  Grunnlovsvegen.no er ment som en praktisk guide for et stort tilreisende publikum, men også til stor nytte for kommunens egen befolkning. Dette gjelder spesielt under 200-årsjubileet, men også etter 2014.

Trenger gode hjelpere

Foreningen Grunnlovsvegen har en rekke lokale aktører i ryggen og disse har bidratt med midler for å få dette prosjektet opp på beina og videre dit det er i dag.

Vi trenger gode hjelpere som sender oss nyttige tips, og du kan bli en av disse hjelperne. For å kunne oppdatere siden fortløpende oppfordrer vi alle til å gi oss tips og informasjon. Grunnlovsvegen.no inkluderer også en kalender hvor alle arrangement og aktiviteter som er åpne for publikum kan legges inn. Spesielt i sammenheng med denne kalenderen er vi avhengig av at publikum og arrangører tipser oss om hva som foregår i kommunen. Det samme gjelder attraksjoner og lignende dere mener vi har glemt. Send redaksjonen en e-post på post@grunnlovsvegen.no og la oss få vite det vi trenger. Send gjerne med bilder, linker eller film.

Bli medlem!

Både bedrifter og privatpersoner kan støtte Grunnlovsvegen.no ved å bli bedrifts- eller støttemedlem. Som støttemedlem får du tilsendt ett spesialdesignet medlemsdiplom som takk for støtten. Da du blir bedriftsmedlem får du tilsendt et messingskilt som viser at akkurat din bedrift er medlem av Grunnlovsvegen.no og vi vil legge ut all informasjon om din bedrift på hjemmesiden. Innmelding gjøres enkelt via Grunnlovsvegen.nos hovedside.

Nyt godt av det Grunnlovsvegen.no har å by på og vær en ivrig tipser. Og bruk siden som en guide på ‘vegen til gode opplevelser i Eidsvoll’.