Nyheter fra Akershus Bondelag

Kurs om forebygging av flom- og ekstremnedbørskader

Skader som følge av flom og ekstremnedbør påfører samfunnet økonomiske tap hvert år. Ikke minst landbruket kan være skadelidende. Norges Bondelag har utarbeidet en veileder om hvordan forebygge skader forårsaket av flom og ekstremnedbør. Prosjektleder Svein Guldal holder fagkveld/kurs om dette TIRSDAG 11. DESEMBER 2018 kl 18.30 på Grønt Fagsenter Hvam. Påmelding til akershus@bondelaget.no.

Julebordsmøte om økologisk jordbruk

På møtet blir det kåring av vinner av Økologisk Havremesterskap 2018, faglig program og julemiddag med musikalsk innlegg. Møtet finner sted på Vitenparken, Campus Ås, mandag 3. desember klokken 16:00.

Hilsen fra bønder i Malawi

Ledermøtet fikk lørdag morgen storfint besøk. Indira Teo er kvinnebonde i Malawi fortalte om hvordan hun og hennes kollegaer møter klimautfordringene i praksis. Et innlegg som berørte, og ga mange gjenkjennende nikk fra bønder i salen.

Rekordstort ledermøte

Nærmere 140 lokale tillitsvalgte i Østfold, Akershus og Buskerud Bondelag er nå sammen med gjester fra landbrukets organisasjoner samlet til ledermøte med politiske og organisatoriske drøftinger på Klækken Hotell.

Kornskolen 2018 - fulltenget

kornskolen

I vinter vil det igjen bli arrangert en grunnleggende kornskole for de som ønsker å lære om korndyrking på en økonomisk og miljøvennlig måte i Akershus og Østfold. Kurset passer for deg som er ny kornprodusent, eller deg som mener at du trenger litt faglig påfyll.

Temadag for regnskapsførere

Bondelaget arrangerer i samarbeid med Økonomiforbundet årlige temadager for regnskapskontorene i hvert fylke. Akershus, Vestfold og Østfold samarbeider om temadagen som avholdes på Thon Hotel Vika Atrium 1. november.

Våre samarbeidspartnere