Nyheter fra Akershus Bondelag

Viken Frp: Vi må støtte opp om norsk kjøttproduksjon

- Særlig i disse tider er det viktig å ha en sterk norsk kjøttproduksjon, sa Liv Gustavsen, leder i Viken Fremskrittsparti, da hun tok med hele fylkestingsgruppa til møte med fylkesbondelagene i Viken.

Ny veileder ved søknad om rovdyrerstatning

Bønder i rovdyrområder som mister husdyr til rovdyr, har krav på erstatning. Her har vi samlet info, til søknadsfrist 1. nov.

Klimakalkulatoren lansert: - Endringene må skje på hver enkelt gård

- Jeg håper kalkulatoren kan hjelpe til å vise samfunnet at vi har gode og offensive svar på klimautfordringene, sier Jens Thori Kogstad, leder og klimaansvarlig i Akershus bondelag.

Klimakalkulatoren lansert: - Målet er å drive mest mulig effektivt

Klimasmart landbruk er god agronomi og god økonomi, sier Michael Aamold ved Norsk Landbruksrådgivning Øst. I dag lanseres landbrukets klimakalkulator.

Statsbudsjettet - landbruket kan bidra!

Regjeringa legger opp til å bruke 2-3 år på å nå samme sysselsetting som januar 2020. Landbruket i Akershus har et stort investeringsbehov. - Investeringsmidler til landbruket vil skape aktivitet og sysselsetting, sier Jens Thori Kogstad, leder i Akershus Bondelag.

Landbrukspodden + Landbruk.no på taket

Torsdag inviterer Norges Bondelag og Norsk Landbrukssamvirke til live podcastinnspilling på taket av Landbrukets hus.

Kurs og seminarer høsten og vinteren 2020

Selv i disse korona-tider arrangeres det ulike kurs og seminarer. Benytt anledningen til faglig påfyll, kanskje du får svar på noe du lurte på.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere