. Avling og kvalitet har vært god, og det har vært god avsetning av potet i markedet. Arealer av sein potet ligger noe etter skjema, men avling og kvalitet ser ut til å være bra. For grønnsaksproduksjonen både til konsum og industri meldes det om at det er bortimot et normalår. Jordbær og bringebær kom noe seinere på markedet en normalt, men avlinger og kvalitet på bærene har vært gode. Det har også markedssituasjonen for bær til konsum vært. 

Grovforavlingene har stort sett vært svært gode i fylket. Både 1. og 2. slåtten har gitt store avlinger med god kvalitet på foret, og det ligger an til å bli en god 3. slått for de som tar det. I indre deler, da særlig Setesdal, har sesongen blitt forsinket som følge av en sein vår. Store snømengder i fjellet gjorde at det ble seint beiteslipp med varierende beiter i starten. Om det gir utslag på slaktevekten til lammene er noe tidlig å si. 

Tresking av korn og engfrø startet et par uker seinere enn normalt. En god del av engfrø-arealene er tresket og ser ut til å gi avlinger noe over middels. Etterspørselen etter grasfrø er stor og frøforretningene har godt salg av grasfrø. Tross dårlige forhold for kornet etter spiring ser det ut som om det kan bli bortimot et normalt for korn.