Tid:     Fredag 11. august fra kl. 16.30 – «utpå kvelden en gang»

Sted:    Dølen Hotel, Evje. https://www.facebook.com/dolenhotel/

 

Alle som er «nye» i landbruket har behov for et godt nettverk og god kontakt med «de gode hjelperne». I landbruket er vi flinke til å samarbeide og til å dele kunnskap. En samling som denne kan være en nyttig arena for mange.

 

Program for kvelden:

 

Fra 16.30:       Kaffe og rundstykke v/ankomst

Fra 17:00        Korte presentasjoner av viktige organisasjoner i landbruket. Hvem er vi? Hva gjør vi? Hvordan kan vi være til nytte for deg som er på veg inn i landbruket? God tid til spørsmål og dialog.

En kort kikk inn i framtidas teknologiske muligheter for landbruket v/Teknova

 

Fra 19:00      Middag (Svinenakke og karamellpudding )
Etter middag fortsetter vi samtalene rundt kaffekoppen

(Rekker du ikke til 16.30 er du velkommen uansett når du dukker opp)

Landbrukets Samarbeidsråd Agder er en «paraply» der medlemmene; TINE., Nortura, Felleskjøpet Rogaland Agder, Landkreditt og fylkesbondelagene samordner tiltak som er til felles nytte for hele landbruket i Agder. Vi samarbeider med Norsk Landbruksrådgiving Agder, som også blir med på denne samlingen.

Arrangementet er gratis. Ingen påmelding nødvendig.

 

PS: Messa Naturligvis på Evjemoen starter kl 13. samme dag. Da er det flere gode grunner til å sette av denne dagen i Evjeområdet.

 

Velkommen skal du/dere være!!

Kontaktpersoner: LSA/Bondelagene: Finn Aasheim, 92295713, Nortura: Ingvill Jørgensen, 95237734, TINE: Mari Friestad, 97709968, FKRA: Ola Stene, 95216260, NLR-A: Salve Hørte, 90607917