Bondelagene i Lindesnes og Kvinesdal er blant dem som har avvikla årsmøter denne uka.

I Lindesnes beklager laget seg over lite engasjement og dalende aktivitet, men da den harde kjernen møttes til årsmøte på Vigmostad grendehus var det likevel ei munter tone og frisk debatt. Løsdriftskrav og beitekrav for storfe skapte mest engasjement. Leder Andreas Nøkland hadde egentlig takka nei til gjenvalg, men ble overtalt til å ta ei økt til siden ingen andre ville ta over vervet.

I Kvinesdal ble det også gjenvalg på hele styret, og tillitsmannsveteran Ivar Kvinlaug fortsetter som leder. På klubbhuset på Kvinlog var det godt frammøte og livlig debatt. Kommunal arealforvaltning var ei heit potet, og det var sterk misnøye med bondelagets opptreden i forbindelse med omlegginga av lammetilskuddet.

 

Geir Arild Nilsen. Ny lokallagsleiar på listalandet.I Lista og Lyngdal Bondelag vart det og leiarskifte denne veka. Den røynde, og vidgjetne, tillitsmannen Odd Harald Reve øvelet no formannsvervet til Geir Arild Nilsen. Med seg i styret fær han Glenn Mathningsdal, Stein Andreas Nilsen og Dag Salomonsen.