November betyr vervemåned i Norges Bondelag, og for nye medlemmer er det gratis medlemskap ut året. Nå er det viktig å tørre å spørre!

– Vi oppfordrer alle medlemmer i Bondelaget til å bli med og verve nye medlemmer, sier 2. nestleder i Norges Bondelag, Bodhild Fjelltveit.

Hun peker på viktigheten med å stå samlet og sier Bondelaget har fått gjennomslag for viktige ting det siste året, nettopp fordi vi er mange og slagkraftig.

– Norges Bondelag jobber bredt for bonden og har blant annet fått gjennomslag for full kostnadskompensasjon og strømstøtte. Utfordringene framover blir heller ikke mindre når en forpliktende opptrappingsplan for jordbruket skal på plass. Da trenger vi en stor og slagkraftig organisasjon, sier hun.

Har du noen vervetips?

– Ta en telefon til en kollega som ikke er medlem – aller helst dra på besøk. Dessuten mener jeg man bør være ærlig og fortelle hvorfor du er medlem av Bondelaget, sier Fjelltveit.

Innmelding

Det er enkelt å melde seg inn i Bondelaget. Dette kan gjøres HER eller ved å sende SMS med kodeord BONDE + «navn» «telefonnummer» og «vervet av» til 2030. Medlemskapet er gratis ut året, men husk at den som meldes inn må ha sagt ja til å bli medlem.

Vervepremier

Alle nye medlemmer i vervemåneden får handlenett og en spesiallaget wunderbaum med Bondelagslogoen. Vanlige vervepremier gjelder for vever (t-skjorte + gavekort på Felleskjøpet verdi 400 kroner). Beste enkeltverver gjennom året inviteres til årsmøtet i Norges Bondelag, og får et Peltor hørselsvern med bluetooth og mikrofon. Beste lokallag i vervemåneden får tur til Oslo med besøk i Landbrukets Hus og sosial aktivitet for 10 personer. Beste fylkeslag får besøk av Bondelagskokken på valgfritt arrangement.