Nyheter

Mentorordning i landbruket

Ordningen er støttet med midler fra Jordbruksavtalen og er utviklet i tett dialog mellom Norges Bondelag, Norsk Bonde- og småbrukarlag og Norsk Landbruksrådgiving. Innovasjon Norge er involvert på regionnivå.

God jul til folk og fe

I bondebransjen er ordet julefred relativt, den har en tendens til å avbrytes av melking, kalving, grising og alt annet som hører med, men jeg håper flest mulig yrkesbrødre får seg en fin julefeiring.

Folk strøymer til Bondelaget

Sjølv om det stadig vert færre bønder i landet vårt så er oppslutninga om Norges Bondelag større enn på mange, mange år. Me talar om ein organisasjon i kraftig medvind.

Grautfest på Agderkontoret

Fredag føremiddag inviterte Agderkontoret til grautfest. Mykje gilde folk fann vegen til andre høgda i Gyldenløvesgate nr 2 - og på matsetelen stod både rjomegraut, spekemat og stuttreist kringle.

Blues for norsk landbruk

- Man skal være forsiktig med å sammenligne selvstendige næringsdrivende med arbeidstakere, men å fjerne feriepengene og legge dem på timelønna ville fått noen uheldige konsekvenser.

Sørlandssamlinga 2017

Fredag 13. januar er det klart for ei ny Sørlandssamling. Eit spanande fagleg program, og høg sosial faktor gjer at du bør sikre deg plass allereie i dag. (foto: øystein moi )

Audnedal Bondelag tok utfordringa

Audnedal Bondelag, i samarbeid med Vest-Agder Bondelag og Tine, skipa til det som utan atterhald var eit spanande seminar. Åstaden var fleirbrukshallen i Konsmo. Kalenderen synte 21. november.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere