Nyheter

Biesykdommen åpen yngelråte påvist i Aust-Agder

Åpen yngelråte er en alvorlig sykdom, som krever sanering når den blir påvist. Vi har samlet litt informasjon om sykdommen, forebyggende tiltak og evt erstatning.

Ulv nærmer seg Agder

Etter bekrefta tap av lam til ulv i Tinn for vel en uke siden og i Fyresdal for kort tid siden er det mye som tyder på nytt ulvebesøk til Agder. Saueeiere oppfordres til økt oppmerksomhet og raske meldinger til Statens naturoppsyn.

Bondelaget på Arendalsuka

Levende bygder, næringsutvikling, klima, bærekraft og genredigering er blant temaene som står på programmet når Bondelaget er tilstede under Arendalsuka 2019.

Bondetinget 2019

Årsmøte i Norges Bondelag, Bondetinget 2019, er no historie. Kring på heile Agder sit no ein gjeng med med tillitsvalde og freister å fordøye mange sterke inntrykk. Kraftige ordskifte, hundrevis av innlegg frå talarstolen, lange dagar og seine kveldar på Lillehammer. Bondetinget er kultur, politikk, sosialt samvær, fagleg påfyll - og ein meir enn 100 år gamal tradisjon.Talarstolen på Bondetinget er truleg eit av dei viktigaste, og mektigaste, mikrofonstativa i heile landet.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere