Nyheter

Fargerike bilete frå Grimstad

Brått forsvann sola. Brått forsvann ein del av vårstemninga. Snart forsvinn den siste resten av brunfargen etter ein fantastisk påskeferie her på sørspisssen. Redninga i dag vart ein telefon til Katrine, på Hesnes Gartneri i Grimstad. Bilete av årets tomatar ber bod om at naturen, tross alt, er på rett veg.

Aktivt lokallag i Sirdal

Agderkontoret fær stadig inn melding om god aktivitet hjå Sirdal Bondelag. Vel veit me at lokallagsleiaren, Tor Arne Liland, gjer ein framifrå jobb - men han er så visst ikkje alleine.

Lokalt landbruk på timeplanen

I et nydelig vårvær rullet bussene med alle kommunens 5. – klassinger inn på tunet til Johan Isak Tveit på Steindal torsdag morgen. Her stod Bondelaget i Lillesand, Skogselskapet i Agder, Landbrukskontoret og Høvåg og Vestre Moland skogeigarlag klare med guider og foredragsholdere.

Melkeprodusent fra Bjelland fikk sølvtina

Anette og Nils Moland fra Bjelland i Marnardal har mottatt sølvtine. Utdelingen fant sted under en høytidelig markering på Lillestrøm denne uka i forkant av TINEs årsmøte.

Bli med på laget

Naturligvis - Landbrukets Dag blir arrangert på Evjemoen i dagane 16. - 18. august. Mange brikker skal falle på plass - mange dugnadstimar ligg framføre oss. No ber me om ei hjelpande hand - eller to. Me vil så gjerne invitere deg til å bli med på dugnad - bli med på laget.

En trist dag for norsk næringsliv

Regjeringa avvikler pelsdyrnæringa i Norge. De nekter fortsatt å gjøre opp for seg.

Matproduksjon midt i byen

Stadig flere oppdager gleden ved å produsere mat til eget forbruk enten det er frukt og grønnsaker, egg, honning eller andre produkter. Urbant landbruk kan skje overalt i byen, enten det er i bakgården, i hagen, på tak og vegger eller i grønne fellesarealer

Å vise god folkeskikk bør være en god rettesnor

Styret i Norges Bondelag har vedtatt et sett med etiske retningslinjer for ansatte og tillitsvalgte.

Les mer om de svært gode medlemsfordelene hos våre samarbeidspartnere