Sunnest, ekte og bærekraftig! Matfestivalen er i gang:-)
Trøndelag er best på fotball, best på ski, best på teknologi og seiler opp som best på lokalprodusert mat. Ja, og så er dere best på fest også! Gunnhild Stordalen åpnet årets Oi! Trøndersk Matfestival med alvorlige ord om helse og mat som medisin først, og så masse skryt til den trønderske lokalproduserte maten. Sunnest, ekte og bærekraftig! Der er dere gode i Trøndelag, og har enda mer å gå på for å få det fram og bli enda større, sa Stordalen
Masse publikum til stede under åpninga av Oi! Trøndersk Matfestival 2014.
Fylkesordførere, ordførere og andre gjester tilstede under åpninga.
Grønnsaker fra Frosta som ros inn er et flott skue og en fin tradisjon for matfestivalen.
Grønnsaker og landbruksdirektør vel i havn.
Grønnsakene bæres opp til vognene klar for å trilles til torget i Trondheim.
Sæther gård i Levanger klar for å ta i mot publikum.
Bygdekvinnelaget er klare med rømmegrøten - løp og kjøp:-)
4H er godt i gang med Smoothie-sykkelen, svelesteking, fingermat og minipizza på Barnas Matfestival.
Bondelaget har kornmaling på Barnas Matfestival. Og Skjetlein vgs har pressing av frukt til saft og pressing av solskikkekjerner til solsikkeolje. Masse spennende for både liten og stor:-)