Av Kåre Blålid:

Lederen ble raskt valgt til å lede årsmøte, en oppgave Marit Gunn Tveit gjennomførte på en flott måte. De 18 fremmøtte ble loset gjennom sakene og fikk presentert en årsmelding med mye og variert aktivitet.
Med årsmeldingen fulgte og bildefremvisning av de ulike sakene. Møtelyden var godt fornøyd med det Lillesand Bondelag får til og engasjerer seg med. Det ble derfor et ønske om at laget inviterer seg inn på et kommunestyremøte for å fortelle om laget,  om medlemmene - og om det som utføres av næringen lokalt!

Alle blei gjenvalgt ved akklamasjon og tok motivert fatt på nye perioder med tillitsverv.

Den første gjesten som holdt innlegg var ny rådgiver på jord og skogbruk i Lillesand og Birkenes, Linda Johansson.

Knut Erik Ulltveit ( foto: Kåre Blålid )Videre hadde lokallaget besøk av Knut Erik Ulltveit fra fylkeslaget. Han hadde med nytt fra laget men holdt og et engasjerende innlegg om planlegging og bygging av nytt ammekufjøs. Han tok forsamlingen med inn i sin produksjon. Mange hadde spørsmål både om bygging, papirarbeid og om drifta.

Det var og satt av god tid til bondeprat, kaffe, smurte rundstykker og kake. Applaus avsluttet et trivelig årsmøte denne høstkvelden på Horisonten i Lillesand.