Innovasjonsforedrag med Sjur Dagestad

  • Tips en venn om denne siden

Sjur Dagestad, foto: Innoco AS
Av Anne Guro Syversen,

Sjur Dagestad har vært professor i innovasjon ved NTNU, har vunnet Reodorprisen og er partner i Innoco AS. Han er en karismatisk foredragsholder som virkelig byr på seg selv! Du har muligheten til å oppleve ham på Bamsrudlåven i Eidsberg 10. februar 2017.

Foto: Guro Breck, Hedmark Bondelag.

Østfold Bondelag ønsker velkommen til et fantastisk foredrag til stor inspirasjon. Det serveres middagsbuffet med gårdsis og kaffe til dessert. Sted:Bamsrudlåven i Mysen. Tid: Fredag 10. februar 2017 kl. 1800.

GRATIS for Bondelagsmedlemmer under 35 år. Andre Bondelagsmedlemmer kr. 350,-. Ikke-medlemmer kr. 550,-.

(Ønsker du medlemskap i Bondelaget? Klikk her)

Bindende påmelding - frist 20. januar 2017.

Klikk her for påmelding.

Program/invitasjon.

 

Landskapsbilde med ung jente

Nytt år, nye muligheter!

Bondelagskontingenten forfaller 1. mars hvert år. Kravet kjøres med bakgrunn i de tall som foreligger i medlemsregisteret medio januar. Har du endringer i ditt grunnlag, husk å melde disse inn snarest. Enten via Min Side - www.bondelaget.no eller via å gi beskjed til fylkeskontoret - ostfold@bondelaget.no (ill.foto - 4H).

Fylkesleder Martha Mjølnerød, Østfold Bondelag

Bekymra for mangfoldet

Landbruks- og matminister Jon Georg Dale la i dag fram jordbruksmeldinga «Endring og utvikling». Leder i Østfold Bondelag, Martha Mjølnerød, er bekymra for at mangfoldet i matproduksjonen skal tape for regjeringas ideologi om at markedet skal råde.

Anne Guro Syversen og Martha Mjølnerød gir representantene fra Våler / Svinndal og Eidsberg Bondelag en ekstra påskjønnelse

Flott verveinnsats!

De lokale bondelagene i Østfold har siden fylkesårsmøtet i år vervet 191 nye medlemmer. Vervekampanjen ble startet 17. mars og har pågått frem til 15. november. I løpet av denne tida, har det blitt arrangert to spurtperioder med gode resultater og utdeling av klatretrøyer, spurttrøyer og ledertrøyer underveis.

Førstehjelp

Førstehjelpskurs for bønder

Med hånden på hjertet - finnes det førstehjelps kompetanse på din gård? Vi arrangerer kurs for bonden tirsdag 17. januar 2017 kl. 1800 – 2100 i Skippergata 6-8, 3. etg hos Halden Felles Bedriftshelsetjeneste.

telemark kulturlandskap

Østfoldbønder på tur til Telemark

I morgen setter nærmere 40 bønder fra Østfold seg på bussen til Telemark. Dette gjør de for å utveksle erfaringer med yrkeskollegaer i Telemark, sosialt og faglig. Gårdsbesøk, landbrukspolitikk før og nå, ny jordbruksmelding og valg 2017 er noen av temaene som blir belyst under vårt felles ledermøte. Vi ser frem til interessante diskusjoner og muligheten for å lære av hverandres erfaringer de neste to dagene!

Tor Jacob Solberg

Ikke lev opp til navnet ditt, Dale!

Tor Jacob Solberg styremedlem i Østfold Bondelag og Årets unge bonde 2014, har skrevet svar til Mat- og Landbruksminister Jon Georg Dales uttalelse angående regulering av melkekvotene. Artikkelen med overskriften "- Ikke behov for Tines kvotekutt" står på trykk i Nationen fredag 18. november.

Skattekurs 2016 i Østfold

Høstens vakreste eventyr - for regnskapsførerne

Det skjer i Sarpsborg, på Quality Hotell, Østfold Bondelag er vertskap for over 120 regnskapsførere på skolebenken. Regnskapsførere får faglig oppdatering på områder som er viktig for deg som bonde og matprodusent. Dette skjer hvert år, og er et viktig ledd i bondens kvalitetssikring av egen økonomi. Har din regnskapsfører samarbeidsavtale med Bondelaget?

Nærbilde av kornåker

Åpent møte om økologisk landbruk på Balke gård i Rygge

Alle som er interessert i å høre mer om økologisk landbruk er velkommen til Balke gård tirsdag 22. november. Møtet er beregnet på deg som er nysgjerrig på hva økologisk matproduksjon innebærer, enten du er bonde i dag eller tenker å bli det i framtida.

nytt styre rakkestad

Rakkestad samlet til et Bonderike!

Mandag kveld ble historie skrevet i Rakkestad. Degernes Bondelag (stiftet i 1932) og Rakkestad Bondelag (stiftet i 1911) vedtok å slå seg sammen til ett Bondelag. Det nye lokallaget heter Rakkestad og Degernes Bondelag (stiftet 24.10.16) og har valgt Hans Oskar Gudim som sin første leder.

Dette skjer i Østfold Bondelag

Onsdag
18
Januar

Kornkonferansen 2017

Oslo Konferansesenter
Onsdag
25
Januar

NLR Øst arrangerer kurs i varme arbeider

Ulike steder i Østfold
Torsdag
26
Januar

Styremøte i Østfold Bondelag

Bøndenes Hus i Borge

Våre samarbeidspartnere