Regional Matkultur Agder og Telemark er et nettverk av over 30 matprodusenter og foredlere, små og store restauranter og spisesteder og utsalgssteder. Fellesnevneren er interessen for lokal og regional mat, matkultur og matopplevelser.

De benyttet gårdsdagen til "vårlige krumspring" i Slakterens Kjøkken i Lillesand. Det innebar kreativ tilberedning av medbragte råvarer, mer eller mindre etter innfallsmetoden. Resultatet ble en treretters mix av godsaker, og tre helt nye pølsevarianter. Bondelagets utskremte, som dukket opp til det etterfølgende årsmøtet, møtte derfor en stappmett forsamling som var innstilt på rask gjennomføring av årsmøtet.

Hjorteprodusenten fra Skjeggedal, Jannicke Modell Røhmen, med den kulinariske delen av årsmøtet.

Det var et årsmøte med tro på framtida, som samlet seg i Lillesand denne dagen. Samfunnet rundt oss, på alle kanter, er i økende grad opptatt av kvalitetsmat, opprinnelse og kultur. Det er nettopp det som medlemmene i Regional Matkultur er jobber med, og samarbeider om.

Nyvalgt leder, Christin Normann, og avtroppende leder, Atle Dreyer Isaksen, uttrykte begge stor tro framtida for matkulturen i Agder og Telemark.

Etter årsmøte består styret av følgende medlemmer:
Christin Normann, leder
Wenche Bakke
Bjørnar Amdahl
Knut Inge Skoland Brekka
Marit Nordhov
Arild Ljådal
Jannicke Modell Røhmen
Hanne Sondresen

Her kan du lese mer om Regional Matkultur Agder Telemark