Kåfjord Bondelag ble årets lokallag

  • Tips en venn om denne siden

Bondelaget har nesten doblet medlemstallet det siste året og har et høyt aktivitetsnivå. De er en stor inspirasjon for andre lokallag, konkluderer ordfører i Norges Bondelag.

Ordfører i Norges Bondelag, Arne Magnus Aasen overrakte prisen for årets lokallag, og han bemerket at laget har nesten doblet medlemstallet det siste året og styret har hatt et høyt aktivitetsnivå, og at Kåfjord er til stor inspirasjon for andre lag.

Juryen begrunnelse var det samme som ordfører presiserer, men i tillegg at flertallet i styret det siste året har vært kvinner under 30 år.

Kåfjord Bondelag har også gjennom hele året drifta laget med kreativitet og godt organisasjonsarbeid, god kontakt med samarbeidspartnere, politikere og kontaktnettverk. Samtidig har laget hatt stort fokus på rekruttering, og samtidig jobbet positivt innad i kommunen, men også regionalt. Samt sosiale sammenkomster og Åpen Gård, sier juryen i sin kommentar til utnevnelsen for årets vinner.

Daniel Arne Hansen

Troms-bønder laget ny bondesang

Norske bønder er ikke først og fremst kjent for film- og sangproduksjon. Men bøndene på Grytøya har brukt mye ledig tid til å lage film og sang det siste halve året.

Dette skjer i Troms Bondelag

Onsdag
01
Februar

Regionmøte Bardu

Onsdag
01
Februar

Regionmøte Harstad

Lørdag
30
Desember

Regionmøte i Balsfjord

Våre samarbeidspartnere