Trenger Norge bonden?

31.03.15Mathias Snerle, Vågå. Foto: Erik Berg Johansen. Nå kan du møte fjellbonden, konsulentbonden og storbonden. Alle bidrar til å utnytte ressursene og skape et landbruk for med trygg mat for alle.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Siste nytt fra WTO-forhandlingene

  31.03.15Generalsekretær i WTO Roberto AzevêdoArbeidet i WTO går fremover og landene ser etter løsninger. Dette hevder generaldirektøren i WTO. Utviklingslandene er skuffet at deres forslag ikke blir tatt alvorlig.
 • Heider til aktive lokallag

  30.03.15Snåsa bondelag er årets lokallag i Nord-Trøndelag. Årets lokallag i fylka har fått velfortent heider.

Nytt fra fylkene

 • Jess! Midt i blinken for oss damene!

  31.03.15Esel og Leif Anders Vold ST BondelagDa vi var på tur med unge bønder til Jæren, skal vi ikke legge skjule på at det var en stor overvekt av kara på turen. Heldigvis var det med to damer også blant deltagerne, som tålmodig har sett på tekniske innretninger i fjøs og store maskiner. Men da vi kom til Hagatoppen Gård var det damene som ble fylt av inspirasjon og engasjement og hadde mange spørsmål! På Hagatoppet Gård er Inn på tunet hovednæring.
 • Må få dekt hele tapet ved sanering

  31.03.15.Nord-Trøndelag Bondelag har sendt innspill på høring om kompensasjonsordning ved sanering av LA-MRSA. Erstatninga må dekke hele perioden og være stor nok.
 • Det kan bli for mye møkk!

  30.03.15Forvogn hos Bjarte Nærland Sør-Trøndelag BondelagUnge bønder fra Sør-Trøndelag fikk oppleve mye de tre dagene vi besøkte Rogaland og Jæren. Norsk Landbruksrådgivning Rogaland tok oss med til Nærland samdrift. Etterpå besøkte vi svineprodusentene Roar og Anne Karin Grødeland. Og drakk rabarbrasaft i Køhlner-paviljongen.

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen