Betryggende at Stortingets rovdyrforlik følges opp

16.09.16Foto: Statens NaturoppsynRovviltnemndene åpner for uttak av 24 ulv i ulvesonen på Østlandet. – Vedtaket ivaretar mulighet for matproduksjon i utmarka, og er en naturlig oppfølging av Stortingets rovdyrforlik, sier Einar Frogner, styremedlem i Norges Bondelag.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Klimaminister på fjøsbesøk

  15.09.16Foto: Klima- og miljødepartementetStripespreder, klimasmart fôring og biogass var bare noen av klimaløsningene statsråd Vidar Helgesen lærte om da han var på gårdsbesøk i Vestfold og Buskerud.
 • Tro på landbrukets klimaløsning

  14.09.16Politikerpanel på frokostmøte om klimasmart landbruk, 14. septemberPå et frokostmøte i Oslo om klimasmart landbruk gav et samstemt politikerpanel støtte til landbrukets egen klimaløsning: Målrettet klimarådgivning på hvert enkelt gårdsbruk.

Nytt fra fylkene

 • Fagdag om ammekyr

  23.09.16Angus - fagdag4.oktober er det fagdag om ammekyr i Gloppen.
 • Landbrukshelga 22-23 oktober i Lakselv

  23.09.16ProgramAnnet hvert år så arrangeres landbrukshelga i Finnmark. Arrangementet tar sikte på å ta opp aktuelle temaer og problemstillinger for bondestanden i fylket. Men det er like mye ett samlingssted der man kan møte nye og gamle "kollegaer". For de som kan tenke seg å bli bonde eller kun synes temaene er interessante så er selvfølgelig de også hjertelig velkommen.
 • Hva er egentlig antibiotikaresistens

  23.09.16aFire norske statsråder kaller antibiotikaresistens for «helsesektorens klimakrise» , og den britiske helseministeren har tidligere uttalt at trusselen fra antibiotikaresistens er på nivå med global oppvarming.

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen