Engasjement for landbruk i Arbeiderpartiet

24.04.14Nils T.Bjørke, Knut Storberget, Norges Bondelag, JordbruksforhandlingeneArbeiderpartiet slår fast at målet er å fortsette inntektsutviklinga fra jordbruksoppgjøret i 2013. - Oppgjøret i 2013 var et løft, og vi er fornøyde med den ambisjonen det innebærer for norsk landbruk, sier leder i Norges Bondelag Nils T. Bjørke.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Pressekonferanse om jordbruksforhandlingene 2014

  24.04.14Fredag leverer Norges Bondelag og Norsk Bonde- og Småbrukarlag krav om rammevilkårene for landbruket.
 • Nyt norsk mat!

  15.04.14Brita Skallerud. Foto: Per Ole RambergNorges Bondelag vil at norske kyr skal spise norsk gras. Men da må regjeringen forstå at kraftfôrfritt jordbruk ikke oppstår av seg selv med den politikken de fører, skriver Brita Skallerud.

Nytt fra fylkene

 • Unge og eldre frykter stordrift og sentralisering

  24.04.14Statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal sammen med elever fra VG2 naturbruk på Storsteigen videregående skoleBåde kommende og etablerte bønder i Nord-Østerdal frykter sentralisering og fokus på store gardsbruk med Frp i landbruksdepartementet.
 • Tok opp velferdsordninger og drenering med Listhaug

  24.04.14F.v.: Daglig leder i purkeringen i Vestnes, Reidar Lindset, landbruksdirektør Anne Berit Løset og landbruksminister Sylvi Listhaug.Velferdsordningene i forbindelse med sykdom og tilskudd til drenering var hovedtema da fylkesleder Inge Martin Karlsvik og organisasjonssjef Arnar Lyche i Bondelaget møtte landbruks- og matminister Sylvi Listhaug på Gjermundnes tirsdag 22. april.
 • Varsler omsider endring av naturskadeordningen

  24.04.14Hanne Maren Blåfjelldal, Kjell Dystebakken og Thomas C Meyer FrenchNaturskadeerstatninger utbetales for sent, og ordningen må moderniseres, var hovedbudskapet fra Hedmark Bondelag da statssekretær Hanne Maren Blåfjelldal fikk møte mandelpotetprodusentene Erik Gjelten Dystebakken og Kjell Dystebakken i Alvdal.

Blogg

               


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen