NRK-debatt om landbruk på mandag

04.09.15Programleder Atle Bjurstrøm og Brita Skallerud, 2. nestleder i Norges Bondelag.Konsesjonslov og jordvern er tema i direktesendt landbruksdebatt fra Lillehammer. Brita Skallerud representerer Norges Bondelag.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Tips ved skader etter nedbør

  04.09.15Flom i BuskerudDersom den ekstreme nedbøren de siste dagene har gitt skader på eiendom, jordbruksarealer og avlinger, er det viktig at du raskt melder fra.
 • For lav MRSA-erstatning

  04.09.15Foto: Frida MeyerBøndene som slakter griser smittet med MRSA, gjør dette for å hindre smitte til folk. Da må samfunnet ta kostnaden.

Nytt fra fylkene

 • NRK-debatt på Lillehammer med Ringsaker i fokus

  04.09.15Atle Bjurstrøm og Brita SkallerudFå med deg årets landbruksdebatt på TV! Lillehammer er debattarena, Brita Skallerud debatterer, og blant annet Ringsaker er i søkelyset når NRK setter landbruk på dagsordenen i valgkampen mandag 7. september.
 • Sunt bondevet - kva er eigentleg det ?

  04.09.15BondevetBondelaget i Audnedal, i samarbeid med Tine, skipar til folkefest i fleirbrukshallen på Konsmo seinare denne månaden. Dei som møter opp her vil vonleg få eit klårt svar på kva sunt bondevet eigentleg er for noko. ( foto: øystein moi )
 • Utsatt for flom i Buskerud?

  04.09.15FlomMange steder i fylket har vært utsatt for store mengder nedbør de siste dagene. Det kan være aktuelt for de som har vært utsatt for flomskader å søke om naturskadeerstatning og/eller avlingsskade.

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen