Første høstingsdag ute på Losæter

27.05.16Marianne Borgen på besøk på LosæterBybonden Andreas Capjon hadde storfint besøk av Oslos ordfører Marianne Borgen under første innhøstingsdag på Losæter. - Det er veldig gøy å endelig kunne nyte de første grønnsakene her ute på Losæter, og ekstra hyggelig at ordføreren i Oslo ville gjøre det sammen med oss, sier Capjon.

Nytt fra Norges Bondelag

 • De eldste sporene i jordbrukslandskapet

  27.05.16Det sies ofte at konger er gravlagt i store gravhauger. Bildet er fra heftet og viser Boningshaugen i Vest-Agder. Foto: Atle Omland. I mer enn elleve tusen år har det bodd mennesker her i landet. Arkeologiske kulturminner er stort sett de eneste kildene vi har til forhistorien. Heftet «De eldste sporene i jordbrukslandskapet» gir innblikk i hva slags kulturminner som kan finnes i landskapet.
 • Regjeringens rovdyrpolitikk truer verdiskaping i distriktene

  23.05.16Stortinget- Regjeringens ulvemelding tar ikke tak i de reelle problemene for næringsdrivende i distriktene, sa leder i Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes, på dagens stortingshøring om regjeringens stortingsmelding om forvaltning av ulv.

Nytt fra fylkene

 • Tøffe jordbruksforhandlinger

  27.05.16JordbruksforhandlingeneEt 40-talls personer hadde tatt turen til Gjennestad for å høre Brita Skallerud fortelle fra årets jordbruksforhandlinger, også noen fra Buskerud. Salen var nysgjerrig på hva som egentlig skjedde under forhandlingene.
 • Livsglad våronnaksjon i Klæbu

  27.05.16Klæbu Bondelag og Jonettaplassen barnehageDenne uka har Klæbu bondelag vært på farten i barnehager og på sykehjemmet med settepotet, kålplanter og kubæsj. Godt mottatt ble de av både de yngste og de eldste, sier en entusiastisk Jan Egil Tillereggen fra Klæbu Bondelag
 • Åpen gård 13 steder i Nord-Trøndelag

  27.05.16ArkivfotoHele 13 steder i Nord-Trøndelag blir det Åpen gård i år, og det første arrangementet er allerede lørdag 28. mai på Val videregående skole i Nærøy.

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen