Gi innspill til Aksjonsutvalget 2015

31.10.14Foto: Tore BerntsenPlanleggingen av aksjonsberedskapen rundt jordbruksoppgjøret neste år er i gang. – Vi vil gjerne ha innspill og idéer til mulige aksjonsformer, sier leder av utvalget Einar Frogner.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Språkpris til bondelagskokken

  31.10.14Bondelagskokk Bodil Fjellestad Eikrem ved Gloppen Hotell vant pris for godt språk i menyen. Gloppen Hotell og Bodil F. Eikrem er best på å bruke norsk språk når de setter lokalmaten på spisekartet.
 • Skremmende at regjeringen tillater genmodifisert mat

  30.10.14Skremmende at regjeringen tillater genmodifisert matFor første gang tillater regjeringen import av genmodifiserte organismer som kan ende opp i maten vår. - Dette er skremmende for både forbrukerne og matprodusentene, sier leder Lars Petter Bartnes i Norges Bondelag.

Nytt fra fylkene

 • Stend vgs med egen besøksgård

  31.10.14Elevene er fornøyde med besøksgårdenHordaland Bondelag var invitert da Stend vgs åpnet "Stend Besøksgard". Skolen har både produksjonsdyr og en smådyravdeling, og i den nye besøksdelen finner du begge deler.
 • Leiarmøte i Kristiansand

  31.10.14Det vart skipa til leiarmøte i Kristiansand torsdag 29. oktober. Rundt rekna 80 personar tok sete i tingsalen på Caledonien hotell. Halvard Bjerland, Jørund Upsal og Lars Petter Bartnes medrekna.
 • Glimt fra landbruksnæringa i Lillesand

  31.10.14Anne - Sofie Havstad er jord-og skogbrukssjef i Lillesand kommune. Ho er flink til å informere bl.a. resten av "kommunebestyrelesen", ordføreren - samt det øvrige næringslivet i Lillesand om hva som som rører seg innefor næringen vår. Her kan du se et brev som Havstad har sendt ut til sitt nettverk i Lillesand kommune.

Blogg

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen