Regjeringens rovdyrpolitikk truer verdiskaping i distriktene

23.05.16Stortinget- Regjeringens ulvemelding tar ikke tak i de reelle problemene for næringsdrivende i distriktene, sa leder i Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes, på dagens stortingshøring om regjeringens stortingsmelding om forvaltning av ulv.

Nytt fra Norges Bondelag

 • - Forverrer ulvesituasjonen

  20.05.16Lars Petter Bartnes Stortingsflertallet er enige om framtidens ulvepolitikk. - Dette løser ikke de store problemene med dagens ulvepolitikk, mener lederen i Norges Bondelag.
 • Valgnemndas innstilling til nytt styre er klar

  18.05.16Styremedlem i Norges Bondelag, Bjørn Gimming.Valgnemnda innstiller på Lars Petter Bartnes som fortsatt leder av Norges Bondelag. Kristin Ianssen tar ikke gjenvalg, og Bjørn Gimming fra Østfold er innstilt som ny 1. nestleder.

Nytt fra fylkene

 • Landbruksministeren på besøk i Sogn og Fjordane

  24.05.16Besøk av landbruksministeren I dag besøkte Jon Georg Dale fylket vårt. På programmet sto mellom anna to gardsbesøk og synfaring på Eikefjord tømmerkai. Sjå biletgalleri her.
 • ØFAS gjeninnfører returordning på rundballeplast

  24.05.16RundballerSiden nyttår så har bønder som leverer rundballeplast i Øst-Finnmark måtte betalt per tonn de leverer. Dette skyldes at ØFAS har trukket seg fra returordningen på rundballeplast som de hadde med Grønt punkt.
 • Spørring og verving

  24.05.16vervekurs 2013Sliter du med å spørre? Vet du ikke helt åssen du skal ordlegge deg? Har du ikke argumentene klare? Vi arrangerer kurs for lokale verveansvarlige og medlemmer av lokale valgnemnder tirsdag 31. mai 2016 i Askim. Ta en tur og hør, se, lær og ikke minst - utveksle erfaringer med andre lokale tillitsvalgte i landbruksfamilien!

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen