Ber Miljødirektoratet behandle erstatningsklager etter Krokann-dommen

21.07.14Illustrasjonsbilde. Sau på utmarksbeite. Foto: Mats Olsen.Miljødirektoratet har avvist flere klagesaker. – Krokann-dommen må ha betydning for hvordan tap av sau til rovvilt skal ersattes, sier Einar Frogner.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Suksess i sosiale media

  18.07.14Skjermbilde av Facebook-sida til Norges BondelagNorges Bondelag får skryt for innsatsen i sosiale media under årets jordbruksforhandlingar.
 • Segway på privat vei?

  15.07.14Skogsvei. Illustrasjonsfoto: Inger Johanne SæterbakkGrunneiere kan nekte segway og elsykler på private skogs- og fjellveier.

Nytt fra fylkene

 • Bønder søker ny kunnskap

  28.07.14Foto: Anne Grete RostadFire relativt ferske bønder er på åkervandring en sen sommerkveld i Verdal. De har leid inn ekspertise for å lete etter ugress, lus og andre skadegjørere.
 • Hvor lenge var Adam i Paradis?

  25.07.14Sauer og lam Sør-Trøndelag BondelagSør-Trøndelag Bondelag krever politisk avklaring på om Krokann-dommen skal gjelde for flere eller ikke når det gjelder erstatningssaker tap av husdyr til rovvilt i 2013. Dette sier fylkesleder i Sør-Trøndelag Bondelag, Lars Morten Rosmo, og ansvarlig for rovdyrsaker i fylkesttyret til Sør-Trøndelag Bondelag, Frank Røym.
 • Blir stadig mer rasjonell

  21.07.14Foto: Håvard ZeinerSvineprodusent Jon Olav Helbostad (41) er stadig på jakt etter måter å gjøre driften mer rasjonell på.

Blogg

               


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen