Regn på tilbudet

06.05.15Sau illustrasjonsbileteHer kan du finne ut hvordan statens tilbud vil påvirke inntekta på din gård.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Populær bondebutton

  06.05.15Ta bondetesten og finn ut hva slags bonde du er.Så langt har 50 000 personer tatt bondetesten og funnet sin indre bonde på bondevenn.no.
 • Her er statens tilbud

  05.05.15Overrekkelse av statens tilbudRamma på statens tilbud er på 90 millioner kroner. Det er en tidel av næringas krav.

Nytt fra fylkene

 • Målløse over tilbudet fra staten

  06.05.15Grete-Liv Olaussen- Mange bønder jeg snakket med på tirsdag hadde ikke ord for å beskrive skamtilbudet fra staten, sier Grete-Liv Olaussen, leder i Finnmark Bondelag.
 • Vestfold Bondelag samlet tillitsvalgte

  06.05.15Lokallagene og fylkesstyret i Vestfold samletVestfold Bondelag samlet i går kveld nærmere 40 tillitsvalgte fra fylkeslaget og lokallagene for å gjennomgå statens tilbud. Det var som vanlig en engasjert gjeng med tillitsvalgte som kom med sine umiddelbare reaksjoner og råd til forhandlingsutvalget.
 • Vestfold Bondelag skuffet over kritisk lavt tilbud

  06.05.15Thorleif Müller og Harald Lie etter å ha sett på tilbudet fra Staten-Tilbudet svarer overhodet ikke på landbrukets krav om økte inntektsmuligheter. Vi er svært skuffa over at regjeringa ikke tar Stortingets krav om mer mat på norske ressurser på alvor, sier Thorleif Müller, leder i Vestfold Bondelag.

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen