Se landbruksdebatt direkte

31.08.15StiklestadDet store "distriktsslaget" på Stiklestad tirsdag kveld, blir overført direkte på nett-tv her fra klokka 19.00.

Nytt fra Norges Bondelag

Nytt fra fylkene

  • Hvilken karrieremuligheter har jeg ved å gå naturbruk?

    02.09.15Grønn utdanningManglende kunnskap om karrieremuligheter ved grønn utdanning har ført til at landbruket står ovenfor store rekrutteringsutfordringer, spesielt hos apparatet som rådgir bonden. KTL lanserer nå en litt annerledes rekrutteringsbrosjyre for grønn utdanning, som synliggjøre sentrale aktører i landbrukets behov for kompetanse.
  • Ny bonde eller skogbruker? Forvirra? Endelig er brosjyren som hjelper deg her!

    02.09.15fremside brosjyreI en oppstartsfase er det mye du skal forholde deg til som ny bonde og/eller skogbruker. Det er mange som har etterlyst en brosjyre som beskriver prosessene i denne fasen. Nå er den endelig her. Et stort apparat i Trøndelag har vært i sving for å få til denne brosjyren! Resultatet er endelig klart!
  • Næringskomiteen på Østfoldbesøk

    02.09.15Grønt pakkeri25. og 26. august var Stortingets næringskomité på besøk i fylket vårt. Blant de mange besøkene komiteen gjorde var et gårdsbesøk på Thorsø Herregård i Fredrikstad og på Grønt Pakkeri Øst i Råde.

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen