Mjølkeproduksjon minutt for minutt

30.08.16Skjermdump frå kameraet som filmer kvardagen i fjøsetMåndag starta NRK si to veker lange sending frå eit fjøs i Sør-Fron.

Nytt fra Norges Bondelag

 • Slår ring rundt markedsordningene

  26.08.16Lars Petter Bartnes og styreleder i Nortura, Sveinung SvebestadNortura og Kjøtt- og fjørfebransjens Landsforbund (KLF) har gått sammen om et forslag til endring av markedsbalanseringen for kjøtt og egg.
 • Rapport som kan redde liv

  26.08.16Forside rapportRapporten «Ikke en bonde å miste – om ulykker og arbeidsevne i landbruket» lanseres i dag. - Alle har noe å lære av denne, mener HMS-ansvarlig i Norges Bondelag.

Nytt fra fylkene

 • Myr eller matjord?

  30.08.16Sør-Trøndelag Bondelag på besøk hos Norsk Kylling Foto: Tor Inge LienÅ velge mellom myr eller matjord et vanskelig, men et viktig valg når ny virksomhet trenger plass. Norsk Kylling på Støren trenger plass til et nytt slakteri og foredlingsanlegg for kylling.
 • Fagdag om økologisk landbruk

  30.08.16regnbue kuTirsdag 27.09 kl. 10-14 i auditoriet på Øksnevad VGS Oikos Rogaland/ØKOUKA inviterer i samarbeid med Landbrukets ØKOLØFT til fagdag om rådgiving, sertifisering og markedet innen økologisk landbruk. Vi får også vite mer om hverdagen som økologisk produsent.
 • Suksess i Svardalen

  30.08.16Open Gard i EikefjordSøndag 29. august arrangerte Eikefjord Bondelag Open Gard i Svardalen.

Blogg

 

              


Norges Bondelag, Pb. 9354 Grønland, 0135 Oslo. Besøksadresse: Landbrukets Hus, Schweigaards gate 34 C. Tlf: 22054500
E-post: bondelaget@bondelaget.no
Ansv. redaktør Per Skorge, komm.sjef Lise Boeck Jakobsen